Babaannesinin evine ziyarete giden kızı darp edip sosyal medyada paylaştılar

DüzceSonHaber

5.04.2022 - 19:06
Kaynak: Haber Merkezi

Kalıcı Konutlarda babaannesinin evine ziyarete giden 14 yaşında ki kız, binanın içine girdiğinde 3 genç kız tarafından darp edildi. 3 kız olayı ayırmak isteyen babaanneye de şiddet uygularken, görüntüleri ise sosyal medyada paylaştılar.

Olay geçtiğimiz gün Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan bir binada meydana geldi. H.E (14) isimli genç kız babaannesi Fikriye E’yi ziyaret için gitti. Eve giren torun ve babaanne sohbet ettikleri sırada kapı çalındı. Kapıyı açan H.E, bilinmeyen bir nedenle S.A ve N.Ş. tarafından darp edilirken, E.Ş ise o anları kayıt altına aldı.  Duruma müdahale etmek isteyen babaanne Fikriye E’ye de şiddet uygulayan 3 genç kız o anları sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Darp edilen H.E ve babaanne Fikriye E’nin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri görüntülerden olayı gerçekleştiren S.A., N.Ş. ve E.Ş.’yi göz altına aldılar. 3 kız ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ekipleri ise olaya ilişkin inceleme başlattı.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz