İmam Hatip Lisesi 95 mezunları iftarda bir araya geldi

DüzceSonHaber

İmam Hatip Lisesi 95 mezunları iftarda bir araya geldi
18.04.2022 - 11:49
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce İmam Hatip Lisesi’nden 1995 yılında mezun olan ve 27 yıldır arkadaşlık ve dostlukları devam eden İHL mezunları iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Düzce’de özellikle Düzce İmam Hatip Lisesi, Düzce Lisesi, Düzce Endüstri Meslek Lisesi ve Ticaret Lisesi’nden mezun olan Düzcelilerin dostlukları yıllarca devam ediyor. Düzce’nin hafızasına kazınan ve zamanla isimleri değiştirilmesine rağmen ruhları yaşayan okullardan mezun olan Düzceliler çeşitli etkinliklerde de sık sık bir araya geliyorlar.

Bu kapsamda Düzce İmam Hatip Lisesi 1995 yılı mezunları düzenlenen iftar yemeğine bir araya geldiler. Bir dönem aynı sıralarda oturan mezunlar aradan geçen 27 yıla rağmen halen dostluklarını ilk günkü gibi korurken, birbirlerinin her sorunuyla da yakından ilgileniyorlar.

Düzce Belediyesi Erguvan Tesisleri’nde düzenlenen yemekte bir araya gelen mezunlar adına konuşan tanınan esnaflardan Abdullah Hakseven “Düzce İHL. ’95 mezunları olarak geleneksel iftar programında bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tamer Kırbaç başta olmak üzere Haydar Kuşçu, Mahmut Arar, Zekeriya Güzeldal, Hasan Bostancı, Osman Kaba, Mithat Çelebi, Engin Karagöz hocalarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.


Editör: D. Son Haber