Gülben Ergen’in selamı var

DüzceSonHaber

Gülben Ergen’in selamı var
9.05.2022 - 12:19
Güncelleme 9.05.2022 - 13:14
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de rahatsızlanarak konseri yarıda bırakan şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaşadığı durumu anlatarak Düzcelilere teşekkür etti.

Düzcespor şampiyonluk kutlamaları için sahne alan ve rahatsızlanarak konseri yarıda bırakan şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşadığı süreci anlattı. Ergen, “Arayan, yazan, ilgisini eksik etmeyen dostlarıma, meslektaşlarıma teşekkür ederim. Çocuklarım ve ben aldığımız bir virüs sonucu kusma/bulantı/halsizlikle dolu 48 saat yaşadık. Anneler Günüm hastanede geçti. Konser sırasında anlayışla beni idare eden Düzce seyircime ayrıca teşekkürler” dedi.

Ergen ilk kez böyle bir durum yaşadığını dile getirerek "Şimdi Düzce'den geriye kalanlara baktım. Meslek hayatımda ilk kez sahneden ambulansa, sonra da hastaneye kaldırıldım. Düştükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle sahneme, şarkılarıma devam ettim. Sahne üzerinde kustum. Gündüz ben Düzce'ye yola çıkarken oğlumun mide bulantısı başladı. Sahneye çıkmak üzereyken de diğer oğlum mide bulantısı ve kusma yaşadı. Annelik böyle içselleştirmek mi? Bilmiyorum ama tansiyonum o kadar düşük çıktı ki, anısı olmayan bir Anneler Günü kaldı bende. Arayan, yazan, yanımda hissettiğim tüm dostlarım, meslektaşlarım hepinize teşekkür ederim. Dostluk, kardeşlik ölmemiş. Şampiyon Düzcespor'u kutluyorum ve Düzce seyircime anlayışı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber