MasterChef Türkiye’ye Düzceli Yağız damga vurdu

DüzceSonHaber

27.07.2022 - 13:24
Kaynak: Haber Merkezi

 

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en iyi şeflerinin jüri olarak yer aldığı MasterChef Türkiye isimli yarışmaya katılan Düzceli Yağız Özçelik hem bir üst tura geçmeye hak kazandı hemde jürilerden büyük övgü aldı.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor! Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri dökerek başarılı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bu yılki yarışmaya Düzceli Yağız Özçelik’te katıldı. İlk turda yaptığı yemekle 2. Tura yükselen Yağız Özçelik, düellolarda 2 yarışmacıyla mücadele etti. Yaptığı yemekle MasterChef Türkiye jürisinin övgüsüyle karşılaşan Yağız Özçelik 3. Tura yükselmeye hak kazandı.

MasterChef Türkiye jürilerinden Somer Sivrioğlu “Yağız senin tabağın olsa bize yetmez. Bu tabaktan 120-120 tane yapman lazım. Bugüne kadar yediğim en güzel yemekti. Yağız hakikaten çok güzel bir yemek yaptı” dedi.  


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz