Kazada ölen Ayşe Çetin güvenlik görevlisiymiş

DüzceSonHaber

Kazada ölen Ayşe Çetin güvenlik görevlisiymiş
7.08.2022 - 00:48
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Boğaziçi mevkisi Suncuk Köyü sapağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ayşe Çetin’in Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı kız öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Boğaziçi Beldesi Suncuk Köyü sapağında meydana gelen kazada Düzce istikametine gitmekte olan Fatih Özkan idaresindeki 81 KE 264 plakalı hafif ticari araç, D-655 karayoluna kontrolsüz çıkan Emine Ceylan Gülaçtı idaresindeki 81 BE 422 plakalı otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle otomobil ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü Emine Ceylan Gülaçtı ile aynı araçta bulunan Ayşe Çetin ve hafif ticari araçta bulunan sürücü Fatih Özkan yolcular Nazmiye Özkan, Elmas Topal, yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Düzce Üniversitesi Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ayşe Çetin ve Elmas Topal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kazada hayatını kaybeden Ayşe Çetin’in Mahpeyker Kız Öğrenci Yurdunda güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı ve nöbet çıkışı bindiği araçta kaza sonrası öldüğü öğrenildi.


Editör: D. Son Haber