Düzce’de ağabeylik böyle olur

DüzceSonHaber

Düzce’de ağabeylik böyle olur
19.08.2022 - 09:29
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de her sosyal ve siyasi ortamda fikirlerin danışıldığı 4 kişi yine Düzce’nin değerlerinden olan Yaşar Özdemir’in harcanmaması için tüm nüfuzlarını kullandılar.

Sosyal ve siyasi alanda Düzce’ye yön veren iş insanları Ragıp Gökesaoğlu, Kenan Varol, Sadi İşbilen ve Turhan Akdoğan, ağabeylik böyle olur dedirtti.

Bilindiği gibi Düzce Belediyesi’ne koordinatör olarak giren Yaşar Özdemir daha önce cami avlusundan kablo kesme ve sokak ortasında kavga etme gibi iddialarla gündeme düşmüştü. Özdemir’in Düzce Belediyesi’nde çalışması için tüm nüfuzlarını kullanan Ragıp Gökesaoğlu, Kenan Varol, Sadi İşbilen ve Turhan Akdoğan, bu kez Düzce Belediyesi’nden kovulmak üzere olan Özdemir’e tekrar sahip çıktılar.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün bir dediğini iki etmediği bu dört isim Düzce’nin yetiştirdiği müstesna insanlardan olan Yaşar Özdemir’in belediyede kalması için ellerinden geleni yaptılar. Başkan Özlü, 4 ismi yeniden kırmayarak Özdemir’i belediyede pasif bir göreve çekse de işten çıkarmadı.

Böylelikle Düzce’de özellikle gençlerin sahipsiz olmadığını gösteren 4 isimin ilerleyen dönemlerde de akil kişi olarak kalacağı ispatlanmış oldu.

KENAN VAROL

RAGIP GÖKESAOĞLU

TURHAN AKDOĞAN

SADİ İŞBİLEN

YAŞAR ÖZDEMİR

 


Editör: D. Son Haber