MHP’yi eleştiren Kılıçdaroğlu’na Yılmaz’dan okkalı cevap

DüzceSonHaber

MHP’yi eleştiren Kılıçdaroğlu’na Yılmaz’dan okkalı cevap
23.02.2022 - 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
5

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi. Yılmaz, “Kılıçdaroğlu HDP’ye olan ilgisine ayıracağı zamanı meclis çalışmalarına ayırsa MHP’nin yaptıklarını görür” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup toplantısında MHP’yi eleştirdi. Eleştirilere cevap MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’dan geldi.

Yılmaz açıklamasında “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün (22.02.2022) TBMM CHP Grup toplantısında mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğum partim olan Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri hakkında bazı asılsız ve dayanaksız açıklamalarda bulunmuştur. Ana muhalefet lideri HDP’ye olan ilgisinin ve ilişkisine ayırdığı zamanı kısa bir miktarını meclis çalışmalarını takibe ayırsaydı TBMM Genel Kurulunda ve ilgili organlarında MHP Milletvekillerinin neler yaptığını görürdü. Kılıçdaroğlu yaptığı mesnetsiz açıklamada ‘’ Zaten MHP toplumla hiç ilgilenmez. Siz hiç Milliyetçi Hareket Partisi'nin esnafın derdiyle ilgili bir sorunu gündeme getirdiğini duydunuz mu? Duyamazsınız. Siz hiç işsizlerin derdini dile getirdiğini duydunuz mu? Duyamazsınız, mümkün değil.’’ Sözlerini kullanmıştır. Ancak Kılıçdaroğlu boş atıp boş tutmak yerine kıymetli dava arkadaşlarımın sadece son 1 yıl içinde seçim bölgelerinde yaptığı çalışmalarla TBMM Genel kurulunda esnafın, çiftçinin derdini 84 milyon vatandaşımıza nasıl haykırdığını ve çözüm için nasıl öneriler ürettiğine gören gözlerle baksaydı bugün bu asılsız iddiaları söylemek zorunda kalmazdı. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri ve şahsımın seçim bölgelerimizde yaptığımız çalışmaları nasıl gündeme getirdiğimizi yapmış olduğum kısa bir çalışma ile siz değerli kamuoyuna saygılarımla sunarım. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na verilecek yanıtı siz değerli vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum” dedi.


Editör: D. Son Haber