İÇİM YANDI DİYEN MERAL HANIM KAVRULUYORUZ HABERİN OLSUN.

  • 28.08.2021 13:28

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik gösterilen 'Çocuğuma dokunma' tepkisiyle ilgili, "İçim acıdı, canım yandı. Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz." dedi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Akşener, "İçim acıdı, canım yandı. Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz. Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat; sevgiden, güzellikten ve iyilikten vazgeçmeden, kardeşliği yeniden tesis edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Sn Meral hanım çok doğru söylüyor. Ben de izlediğim de bir Genel Başkana bir insana yapılmaması gereken davranış’ dedim.

Fakat başkan 4 yıldır Diyarbakır’da evlat nöbetini bekleyen annelerinde babalarının da içi açıyor her gün bu çocuklar ne zaman dönecek diye...

Fakat başkan Tunceli Deresinde şehit edilerek aylar sonra cenazesi bulunan Öğretmenin annesinin babasının öğrencilerinin de kahvaltı yapma arzunuzu belirttiğinizde acayip içi açıyor.

Fakat başkan Aybüke öğretmenin duvağına bakarak türküsünü dinlerken de içimiz açıyor.

Fakat başkan İstanbul Beşiktaş’ta stadyumun önünde şehit edilen polis eşlerinin de içi acıyor. Kaçırıldıktan sonra 10 yıl sonra kuzey ırakta mağarada şehit edilen baba evladını tanıyamadığı zamanda içi acıyor.

Fakat başkan Iğdır’da secime girelim burayı MHP alsın diyen parti İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladığı Iğdır'da MHP'nin adayı İsa Yaşar Tezel, HDP'nin yüzde 2 puan önünde Iğdır'da seçimi önde götürürken son verilere göre HDP'nin adayı öne geçtiğinde ülküdaşlarınızın da içi sızladı.

Fakat başkan dikkat ederseniz HDP yi kınamadığınız için devamlı Selahattin Demirtaş’a sadece gizli ittifakınızdan dolayı güzellemeler ve methiyeler dizdiğinizden dolayı tepki almaktasınız.

Fakat Başkan HDP yi siyasetin içerisine sizler onlardan taviz vererek PKK nın siyasi kolu olmamaları konusunda baskı yapacağına sizler taviz vere vere gittiğinizden dolayı içimiz sızlıyor.

Çünkü bu HDP ve PKK  işbirliğini Akparti veya MHP bitiremez bitirecek olan sizlersiniz. Bu konuda içiniz sızlamasın biraz ortağınıza yüklenin ki biraz içimiz soğusun. Kocaman yürekli asil millet sizden iç acıtmayan ortaklıklar işbirlikleri bekliyor.

Yani ne yapalım. Her gün şehit haberi gelince Anadolu gibiyiz. İçimiz sızlıyor.

Merhum Dadaş İbrahim Erkal’ın sözlerini biz türkü diye söylerken birazda sizin içiniz içten sızlasın.

Yaktılar yüreğimden

Vurdular canevimden

Kitapsızlar, imansızlar

İçim yanar, ciğerim sızlar

Kitapsızlar, imansızlar

İçim yanar, ciğerim sızlar diyen analar yangın yeri. Ateş düştüğü yeri yakmadan önce sızlatmıyor. 

Yakıp kül ediyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.