Atlıkarıncalar , dönme dolaplar ve dönenler.

  • 22.09.2021 10:02
  • (1)

Mesele atlıkarıncalar falan değil azizim, o dönme dolaplar yok mu, o dönme dolaplar işte onlar. Bütün suç dönme dolaplarda.

Dindar insanlarımız bile tamamen tersine dönecek demiş. Derin abimiz Bülent Arınç öyle ferman eylemiş. Bunu son zamanlarda fazla dillendirmeleri esasen kendilerini örnek vereceklerde millete havale edip işin içerisinden çıkmaya çalışan dönme dolaplara güvenenler söylüyor. Gidişim sessiz oldu ama, dönüşüm büyük olay olacak diyen o dönme dolaplar gününü, görüp havasını alacak. Buna inananlardanım. Bülent Arınç’ta esasen niye başka partiye katılmadı halen anlayamadım. 

Bunların hepsi bir Binali Yıldırım’ın tırnağı olmazlar. Vefa zordur. Bende söylüyorum bu milleti Akparti müslümanlığından ise CHP nin laikliği daha iyidir tercihine zorlamak İstanbul’daki Saadet Partisi’nin  peşine düşüp Ekrem İmamoğlu’na oy verenler belediye sosyal tesislerinde mescitler de namaz kılarken şerefe kadeh tokuşturmalarını dinlemek namazı bozmaz ama abdesti bozar belki. Bu millet Reise bunlara rağmen belki de son kez fırsat verecektir. Ama bu kadar hata yapılmaz ki. 

Düzce’de ekmek 2,5TL olduğu gün belediyenin önüne çeker minibüsleri ekmeği 1,50TL ye satardım. Biraz Akparti her şeyi Reisten bekliyor. Düzce Akparti de her şeyi Ayşe Hanımdan ve Faruk Bey’den bekliyor. Beyler bayanlar merdivenden kayanlar Melen köprüsün de tren beklemeyin gelmez. İster anlarsınız ister anlamazsınız millet yanıyor. Evine 10binlira maaş giren dahi ekmek zammına tepki veriyor bir tane aksiyon yok. Bu dindarlar adına konuşanlar bilmelidir ki vatan millet din ve devlet sevdalıları aşağılanırlar, çok kızarlar, gücenirler, darılırlar ama yine gidip her şeye rağmen Tayyip Erdoğan’a oy verirler. Sizin gibi batan gemiye halat atılmaz nutukları yapmazlar gemiyi de fareler gibi terk etmezler. Gemide duranlar da gemi su alıyor diye bağırmaz. Hiç bir şey bulamıyor ise bir pamuk alır kendi deliğine tıkar. Hava almasın diye. Sonra konserve gibi bozulurlar ve zehirlerler.

Şimdi PKK’nın iznini almadan aday olabilecek HDP onaylı İmralı tescilli Kandil destekli olacak birisine oy verecek. Bu vatan sevdalıları gidip PKK nın onayladığı kişiye oy verecek. Daha millet kafayı peynir ekmekle yemedi. Canını da düdüklü tencerede bulmadı. Şehitler mezarlarında daha ters dönmedi. Bebeler içtiği sütü daha kusmadı. Ama boş tencereler iktidar devirir bunu da unutmayın.

Bu yolda dönenler oldu. Mum gibi sönenler oldu. Yar göğsüne baş koymadan, vurulup düşenler oldu derken Ahmet Kaya eskiden demokratlara seslenirdi. Şimdi abimiz milliyetçi , vatansever, dindarlara muhafazakar kitlelere sesleniyor yorulduysanız müsaade edin. Örnek alın Devlet Bahçeli’den örnek alın Tayyip Erdoğan’dan.

Kuru ekmek yeriz. Dönen dönsün biz sevdamızdan dönmeyiz.
    
Bu sevda karşılık görmeden bedeli ödenmiş bir sevdadır. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    22.09.2021 10:11

    Çözüm süreci de pkk, kandil, oslo ve İngiltere destekli, Made in akp+Hdp destekliydi.hdp yi bu ülkede ilk defa çözümün parçası görenler bugün milliyetçilik ve dindarlık narası atanlar değil mi. AKP nin yanı başında hdp nin boşalttığı koltuğu MHP doldurmadı. Devlet bahçeli hdp li Ahmet Türk yaşlı ve hasta hapisten çıksın demedi mi. Bu milliyetçilik mevsimlik mi bir ömür mü anlamadık. Analizlerin yanlış, dilin ise bir yazı yazacak kadar da gelişmemiş. Neden sonuç ilişkisinden çok uzak bir yazarsı.