Damat İlhan Kesici

  • 30.09.2021 10:43

Dikkat ederseniz bir den görünmez siyah eldivenli bir el birden Meral Akşener’in boğazına yapıştı. Ben başbakan olacağım dedittiriyor.. Oda başbakan olamayacağını artık biliyor ama görevi gereği yine tekrar ediyor ben başbakan olacağım. Siyasi hiçbir akıl sahibi Meral Akşener’in kafasına silah dayasa bu cümleyi söyletemez. Ama tiyatro büyük. Dikkat ederseniz aşağıda linki veriyorum. Önündeki kağıttan senaryodan metni okuyor. Ya yazmış yanlış söylememek için ya da yazılanı söylemesi gerekeni söylüyor.

https://halktv.com.tr/gundem/meral-aksener-ben-cumhurbaskanligina-aday-degilim-basbakanliga-adayim-473550h

Fakat Ak parti için kabus planında Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı, Meral Akşener içişleri bakanı , Ali Babacan Ekonomiden Sorumlu Bakan birde Dışişleri bakan yardımcısı Osman Korutürk’ün isminin geçtiği kabus planı varmış gündemde.

Osman Korutürk, 6.Cumharbaşkanı Fahri Korutürk'ün oğlu imiş. Dikkat ederseniz bir el siyah ve derin bir el şapkayı karıştırıyor. Bir Demirellerin damadı İlhan Kesici’yi çıkarıyor. Bir de darbelerin Cumhurbaşkanı Tabii Senatörümüzün oğlu Osman Korutürk. Eski genler çalışmaya başladı. CHP bu eskilerden kurtulmak ya istemiyor ya da mecbur bırakılıyor.

Ben 4-5 senedir her yerde yazıp söylediğim gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkarılacak aday mutlaka MHP kökenli olması gerekir. MHP den oy alamayan Millet ittifakı adayı kesinlikle kaybetmek durumundadır. Cumhur ittifakı oylarını çabuk ve firesiz bir adayda toplayabilir.

Ama bu toplamadan sadece MHP kökenli bir kişi MHP den oy çalabilir. Bu kişiler Mansur Yavaş ve Meral Akşener olabilir. Şimdilik şapkayı karıştırmaya devam ediliyor bakarsınız başka isimlerde çıkarabilirler.

Ben 2023 te Meral Akşener’in Millet ittifakının adayı olacağına inananlardanım.

Ama hokus pokus deyip İlhan Kesici’yi ortaya atanlar Tayyip Erdoğan’ın Allah vergisi karizması ve hitabet gücü karşısında yok ya buda aynı sıklet de değil deyip duruyorlar. Ayrıca 6 milyon yeni seçmen genç bunlara oy vermez.

Aklıma Emel Sayın’dan bir şarkı geldi.

Onda, bunda, şundadır

Şunda, bunda, ondadır

Mavi boncuk kimdeyse

Benim gönlüm ondadır…

Bakalım mavi boncuk kimde.

Hokus Pokus.. Değerli halkımız siz düşünmeyin biz bulurus.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.