Ne dönemlere kaldık Allah’ım

  • 6.12.2021 10:57

Üç aylık bebeği döverek komaya sokan , küçücük 1 aylık bebeğini sobaya atıp yakan, gelininden  çocuk dünyaya getiren ve bu çocuğa tecavüz edip öldüren bize ne oldu?

İslam domuz etini yasaklamış ,BioNTech'in kurucularından Uğur Şahin dahi domuz etinden insanlara uzak durun derken ,biz domuzu es geçmezken yanı başımız da at kesip millete at eti satanlardan mı yoksa hep beraber at eti yedik de bu milletin annelik babalık ve namus duyguları aşındı.

Ey milletim yedikleriniz çok önemlidir. Bu davranışlarınıza yansır. Evlatlarınızı öldürürken(yerken) hangi hayali düşlüyorsunuz.

Başımıza taş yağmasını mı bekliyorsunuz?

 Hani kız çocuklarını diri diri gömenlerin devrine karanlık, hayatı ve yaşamı bilimden görmeye aydınlık batıl dönem diyorduk ta bu devire ne diyeceğiz?

Bu döneme puslu bir dönem diyeceğiz. 

Çok puslu. 

Çok pis.

 Son 1 ayda duyduklarımıza daha önce rastlamadık.

 Bu cesareti ve vahşeti kökünden yok edecek bir ceza sistemi gerekli. İnsanlık için geleceğimiz için gerekli.

Hadi Allah’a inanmayabilirsiniz. Yahu neye inanıp ne ile amel edip çocuklarınıza kıyıyorsunuz. Yaşamın neresinde var çocuğuna çocuklara suçsuz yere insanlara kıymak.

Domuz nefisli insanlar diyeceğim domuza hakaret olur siz nasıl bir yaratığa evrildiniz. Domuz yeseniz de at eti yeseniz de yaptığınız bu yedikleriniz ile alakalı değil.

Bir de kul eliyle yaşanan kötü örnekler sebebiyle tetiklenen doğada felaketler vardır: 

“İnsanların bizzat kendi işledikleri yüzünden karada ve denizde fesat çıktı (düzen bozuldu), ki Allah yaptıklarının bir kısmını onlara tattırsın; belki de (tuttukları kötü yoldan) dönerler.” (er-Rûm, 30/41)

Bu konuda üzerimize düşen görevleri layıkı ile yerine getirmeliyiz. Yada caydırıcı cezaları getirmeliyiz.

Aksini artık düşünemez olduk.

Bana insanlar hayvan hakları derken Dünya’ları ayağa kaldıran insanların bu yavruların soba da canlı canlı yakılmalarına niçin sessiz  kalmaktalar..

Nede olsa insandır deyip geçmek bize mahsus.

Bunlar da geçer.

Taki bizi bir imtihan bulana kadar.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.