Dikkat edin mecliste başınıza silah dayamasın bu teröristler.

  • 10.01.2022 11:07

Hdpkk lı milletvekili sevgilisi pkk lı terörist ile şifresi kırılan telefonundan  resimleri çıkıyor ve bu terörist halen daha mecliste milletvekili aman dikkat edin.

Bu teröristler Meclis’te milleti infiale uğratacak bir saldırı yapmasınlar.

Daha dün 3 vatan evladımızı şehit verdiğimiz doğuda bu şehitlerin ödediği vatan borcundan ve vergilerimiz ile; hala maaş alıyor hala kırmızı plakalı araca biniyor. Onun danışmanları var. Dikkat edin.

Yetmez gibi hazineden trilyonluk seçim yardım alıyor. Bu paralar Dağdaki bölücü terör örgütüne gidiyor, hdpkklı belediyeler alanen terör örgütüne çalışıyor idi. Fakat devlet kayyum atayarak bu durumu dumura uğrattı.

 

Fakat Cumhurbaşkanı’nın söylediği gibi Mersin,Adana,Antalya,Ankara,İstabvul büyükşehirlerde HDP ile eskiden gizli yapılan şimdi yanyana foto vermekten imtina etmeyen CHP diyet borcu olarak belediyelerde çalıştırılıyorlar. Onlara kontenjan veriyorlar…

Allah’ım ne günlere kaldık .HDPKK ülkede kilit konumda bir terör örgütü ve millet olarak bu kilit maalesef 2023 te milletin önüne konulacak..

Eskiden dağda olanların yakınları belediye şirketlerinde işe alınıp işe gitmeden dağ kadrosu ve ailesi finansa edilir idi.

İşin ilginç tarafı ;Bu devletin ,milletin ödediği para ile dağdaki terörist ,Vatan evlatlarını, askerlerimizi şehit ediyor…!

Dağda PKK kampında fotoları olan HDP milletvekilinin askerimize kurşun sıkmadığının delili varmı?

Semra Güzel bir koktor; İlk, orta ve lise eğitimini Viranşehir'de tamamladı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

DHY kurasıyla Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine atandı (Mayıs 2009). Kasım 2010'da Nusaybin 1 No'lu ASM'de Aile Hekimliği görevine geçti. Eylül 2012'de TUS ile Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümünü kazandı

Anestezi, bütün uyuşturma çeşitlerinin genel adıdır ve kelime anlamı hissizliktir. Anestezi ve reanimasyon uzmanı hekimler tarafından, ameliyat esnasında hastanın acı hissetmemesi için uygulanan bir dizi tıbbi uygulamadır.

Bu kişi mesleği Doktor olup yaralanan PKK lı teröristlerin muayenelerini yapan ameliyat öncesi ameliyata hazırlayan  bir PKK sempatizanı olması bir şeyi değiştirmez. Semra Güzel teröre bulaşmamış olarak varsayılıyor. Birde adli sicil kaydında bebek katili ,asker katili, milletvekili katili yazmasını mı bekliyorsunuz?

Gazi mecliste terörist istemiyoruz…!

Hdpkk kapatılsın. Hdpkk ya destek veren kim varsa da gereği yapılsın .

Vatan hainleri Gazi meclise kadar girdi…!Korkarız mecliste kanlı bir eylem yapabilirer.

Danıştay Saldırısı, 17 Mayıs 2006 tarihinde Danıştay 2. dairesine Alparslan Arslan adlı saldırganın gerçekleştirdiği silahlı eylemdir. Saldırı sonrasında, Danıştay İkinci Daire üyesi Mustafa Yücel Özbilgin ölmüş, aralarında daire başkanı Mustafa Birden'in de yer aldığı dört üye ise yaralanmıştır. Arslan, saldırı sonrasında kaçmaya çalışırken Danıştay'da görevli polis memurları tarafından yakalanmıştır.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde 1. Ergenekon davası kapsamında yargılanması devam eden davanın iddianamesinde saldırının "Ergenekon Terör Örgütü'nün istediği gibi kaos ve kargaşa ortamı yaratmak" amaçlı yapıldığı iddia edilmiştir.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu üyesi Özdemir Sabancı, ToyotaSA Genel Müdürü Haluk Görgün ve sekreter Ayşe Nilgün Hasefe'nin DHKP/C terör örgütü elemanlarınca öldürülmesinin üzerinden 23 yıl geçti.

Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Selim Kiraz'ın, 31 Mart 2015'te terör örgütü DHKP-C üyesi Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol tarafından odasında rehin alındıktan sonra öldürülmesinin üzerinden 6 yıl geçti

Hainliği artık ;Dağda değil; ulu orta meydanda ,Gazi Meclis kürsüsünde, ülkenin her yerinde bölücülüğün propagandasını yaparak hatta teröristlerle aynı ortamda birde askerle çatışma görüntüleri çıkarsa tam olur dediğimiz bu kadına bu teröriste haddini bildirin.

Fetöcü teröristler 15 Temmuzda gazi meclisi bombaladıkları gibi bu HDPKK lı teröristler TBMM bir eylem yapıp veya aracılık ettikleri kişiler TBMM’de bir eylem yapmadan harekete geçilmeli.

Devlet büyüklerimize sesleniyoruz;

Artık gereğini yapın..!

Meclis’te başınıza silah dayayıp bir terörist eylem yapmadan önlem alın..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.