Fren Ali, El freni Ahmet, Takoz Temel ve Patlak Teker Kemal

  • 11.01.2022 09:50

Akşam yorgun argın eve gelmişim.

Ali Bebecan: “Gerçekten yerli üretim istiyorsak bunun yöntemi tasarımını, pil ve motor teknolojisini başka bir ülkeden almak değil. O zaman TOGG millî ve yerli bir otomobil olmuyor.”  deyince geçmişte yerli otomobile övgüler dizen bu muhtereme cevap Bakan Varanktan geldi.

Biz bebecan diyorduk tarihe geçecek bir isim buldu Fren Ali!!

Bu arkadaş geçmişte, tersane ve tekstilcileri toplayıp "Bu sektörlerde gelecek yok, bırakın" diyordu.

Bugün dünyanın en teknolojik gemilerini üretiyor, 20 Milyar Dolar tekstil ihracatı yapıyoruz.

Belli ki otomotiv endüstrisindeki hızlı dönüşümün de cahili…

Ah Fren Ali ah!  Haberini izlemiştim ki  kırmızı koltukta uyuya kalmışım.

Ne tatlı bir uyku.

Bir kamyon  20 yıllık yaşı olgun fazla yol yapmış ezilmiş  bir kamyon ve alıcısı yok .

Gaz İP ve Maral Hanım.

İlk seçimde nereden bakarsan İktidara geliyor. Kamuoyu araştırmacıları hızlı bir yükselişte diyerek gaz verdikçe oda Bolu –Abant yollarında virajları süzüle süzüle alıyor.

Debriyaj HDP. Arabalar bir düz vites birde otomatik. Bazen diyor ki bensiz bu muhalefet hareket etmez ama benim varlığım bu millete batar o zaman otomatik deyin. Ama içinde bulunduğunuz arabaya rağmen beni yok sayamazsınız. Yoksa patlatırım diyor. Esas işini hatırlatıp duruyor. Neticede Nişanlısını imha edince bunlar kendilerini mecliste buluveriyorlar.

Drift atmak için bir de yokuş aşağı arabayı park etmek için kullanılan el freni Gelecek ihanet ile gelecek planları yaparken yuva yıkanın yuvası olmaz diyerek tam bir el freni. Yok ülke yönetim becerisini kaybetmiş yok bu arabanın freni patlamış duvara çarpmadan duramaz. Ben olmasam Şam’da namaz kılacaktık falan ama el freninin kendine hayrı yok.

Takoz Temel boşuna yapıldığını söylediği Şehir hastanesinde ayıp günah olarak bindiği Mercedes’i ile değil Mercedes ambulans ile gittiği hastanede şu an tedavi altında. Allah düşmanıma vermesin şu Covid -19 belasını..İnşaallah şifasını bulur da bu hastaneleri yapandan Allah razı olsun demez..

Kala kala kaldık Patlak teker Kemal’e. Ne yapsa olmuyor.

Tanju Özcan’ım bile muhtıra veriyor adama .. Sakın ha, yanlış bir adayla çıkmayın. Milletin sevgisini kazanamamış, milletin gönlünde taht kurmamış yanlış adamlarla seçime girmeyin. Girerseniz de bu Tanju Özcan nereden çıktı demeyin."

Daha öncede yazdım İdeal Cumhurbaşkanı yani Şoför Tanju Özcan..

Şimdi bu arabanın bir şekilde her şeyi var. Ama kontak anahtarı kimin elindedir.. Bu araba okyanus ötesi yapımı Elon Muhterem tarafından uzaktan kontrol ediliyor. Yapay zekası Elon Muhterem’in sistem düzenleyici tetikçi mühendisleri tarafından yapılıyor.

Peki bu araba her şeyi ile öyle böyle tamam. Niye bir TOGG kadar ses getirmiyor.

Niye olduğunu size söyleyeyim. Ben bu Akpartinin yaptığı yollarda gidemem ,köprülerden geçemem tünelleri delemem dediği için kendine yeni bir yol arıyor.

Bu yolun adı da şu an adı konulmamış yol..

Kornayı unuttuk. Demokrat Partili Cemalim ..Çok fena ötüyor..

Araba bolu dağından aşağı itiliyor. Çalışmıyor diye soğuktan donmuş. Arabayı yitiyorlar.

Şoför maske takmış şimdi bilinmiyor.

Al ikiye yitin diye bağırırken Arkada Anadol Taksinin kaptanı Devlet bağırıyor.

Anahtar bende anahtar bende…

Yolların ustası reis oturmuş Bolu Dağı   Tayyip Usta’nın Yeri’nde da kebabını yerken yanında ki  aksakalı bu yolları da ben yaptım diyor. Bu kamyon bu yolda gitmez diyor.

Kamyon nasıl geliyor. Gelmekte olan geliyor.

Aman Allahım. Kan ter içerisinde uyanıyorum. Bu ne rüyaydı. Yoksa araba devrilmişti…Bizde altında kalmıştık..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.