Bülent Ersoy’a şemsiye tutan komutan

  • 14.01.2022 22:38
  • (1)

Yağmur altında tekerlekli sandalyeyle Atatürk'ü ziyaret eden Bülent Ersoy'a şemsiye tutan subay, görevinden alınmasının ardından , Anıtkabir Komutanlığı'ndan alınarak Hakkâri Yüksekova’ya görevlendirildi.

Zaten Hakkari’de bu ülke toprağı değil her memura kızan Hakkari’ye sürüyor.

Görevden alınan Anıtkabir Komutanının çevresine üzgün olduğunu söylediği, tayin yapıldıktan sonra emekliye ayrılmayı düşündüğünü söylediği belirtildi.

Türkiye’de ses konusunda Bülent Ersoy ile aşık atabilecek tek kişi İbrahim Tatlıses’ tir. Allah geçinden versin Sanat güneşimiz gibi vefat edip bütün mal varlığını Mehmetçik vakfına bağışlasa ondan ala sanatçı olmaz.

Bırakın millete zulmü. Albayı niye görevden aldınız. Aldınız niye Hakkari’ye sürgün gönderiyorsunuz.

Yahu adamı darağacına çekinde tam olsun.

Türk müziğinin 'Diva'sı Bülent Ersoy, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kendisine yönelik "Bülent Ersoy'u bir şartla affederim, benden özür dileyecek ve Mehmetçik Vakfı'na 100 bin TL bağış yapacak" açıklamasına ders gibi bir cevap verdi. Ersoy, "Gülşah Hanım'ın lafı ile hareket etmem, ben oraya servetimi bağışladım" demiş idi. Bülent  Ersoy’a şemsiye tutmayacakta kime tutacak.

Her şeyini Mehmetcik vakfına bağışlayan birisine bu kadar hürmetsizlik ayıp yapılmaz.

Bu ülkede İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy ,Zeki Müren kolay yetişmiyor.

Ayrıca o albay bir  hanım efendiye nezaketen şemsiye tuttu diye bu kadar yapılmaz.

Ben olsam Bülent Ersoy’un yerinde  çıkar derimki.

‘’Ayıp olmuyor mu? Atatürk’ü ziyarete gittim. Dua ettim. Komutanımızda bana eşlik etti. Bu misafirperverliği için nezaketi için teşekkür ederim.’’

Birazda kırgınlığımı anlatırım.

Bence O albayı Hakkari’ye sürmek yetmez birde bir kulp bulup hapse tıkalım.

Yahu komutan  beyefendilik yapmış. Kibarlık yapmış. Bülent Ersoy da bu ülkenin ender yetişen bir sanatçısı ne olmuş..

Hem sanata hem sanatçıya ayıp olmuyor mu? Atatürk'ün sanatçılarla ilgili düşüncelerini ifade ettiği sözleri ise şunlardır: "Sanatçı, toplumda uzun çalışma ve uğraşlardan sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır." "Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz; hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkâr olamazsınız."

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    15.01.2022 10:58

    Atatürk'e Ağız dolusu hakaretler eden, her fırsatta küfür eden Kadir mısıroğlunu hastanede ziyaret eden dönemin genel kurmay başkanı Hulusi Akar'ı da MSB yap. Mehmetçik vakfına destek olan Bülent ersoya şemsiye tutanı sür. Türk askeri naziktir, kibardır nezaketen tutulan bir şemsiye, halkın zamlarla bir yerine girip, açılmayan şemsiye kadar konuşulmadı.