ALİ FETÖCAN

  • 18.05.2022 10:34
  • (3)

Twitter'da bir paylaşım yapan Deva Partisi Başkanı Ali Babacan  "Kamu görevine iade edeceğimiz tüm KHK’lıların yasal, mali ve sosyal haklarını iade edeceğiz. Haklarındaki kısıtlamaları kaldıracağız. İsimlerinin yer aldığı tüm listeleri kamu kurum ve kuruluşlarının kayıtlarından sileceğiz." ifadelerine yer verdi.

Babacan'ın bu paylaşımı büyük tepki çekerken en dikkat çeken tepki ise Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan geldi.

Özdağ, Babacan'ın tweet'ini alıntılayarak "Gidip FETÖ’nün elini öpeceğim de tam olsun. Ali FETÖCAN" ifadelerine yer verdi.

Ümit Özdağ ilginç mi ilginç çıkışları ile 2023 seçimlerinde Cem Uzan gibi Genç Parti gibi bir oy almaması içten bile değil.

İhtiyarlar heyetinde , kahve cemaatinde son zamanlarda Ümit Özdağ’a  oy vereceğim diyenleri çok görüyorum. Zafer Partisi demiyorlar. Ümit Özdağ’a oy vereceğim diyorlar. Zafer Partisi çok ilginç kamuoyu araştırmalarında ciddi oylar almaya başlamış.

Bunu bir kenara koyarak esas konuma döneyim.

Düzce’de bir arkadaşımızın dostu Deva Partisi’nde siyaset yapmaya başlayınca bu Arkadaş dostuna demiş ki senin gibi Kırım, Tatar, Çerkez, Adige, Abhaz gibi Kuzey Kafkasya’dan atalarının sürgün ile göç ederek içinde bulundukları halkları temsilen dernek ve federasyonlarda görevli olan bu dostuna.

‘’Dostum senin siyaset yapacağın yer en başta CHP gelir. Veya siyasi merdivenleri hızlı çıkacak isen AK parti gelir.’’

Sen MHP de veya HDP’de siyaset yapamazsın. Kan grubunuz uymaz. Uymaya bilir.

Hele hele DEVA Partisi’nde hiç siyasete bulaşmaman gerekir.

Seni uyarayım. Bazen göç ettiğin topraklara gidip orada Türkiye’de temsil ettiğin halkının bir temsilcisi olarak ziyarette bulunuyorsun. Bu topraklar halen Rusya’nın güç etki alanında.

Buralara bir DEVA partili gitmen sana sıkıntı olur. Hatta Rusya’dan veto yiyebilirsin.

Bu uyarıyı yaptığını söyleyince dostunun çok fazla bir şey demediğini söyledi.

Şimdi bir çok istihbaratçı yetiştiren Ümit Hoca böyle bir tweet atınca aklıma geldi.

Nedeni de Rusya Dünya’da Fetönün  okul açamadığı Rusya’nın faaliyetine izin vermediği kaçakların  kaçarak sığınamadığı tek ülke.

Yani siyaset yapacak ise bir ayağının da atalarının topraklarında olmasını istiyor isen adresini yanlış seçtiğini söylemesi bu durumu bir sohbet ortamında benimle paylaşması dikkatimi çekmişti.

Şimdi de Ümit Özdağ’ın paylaşımı benim dikkatimi çekti sizin dikkatinizi çekmedi mi?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (3)

  • hasan
    hasan
    20.05.2022 12:19

    hadi bakalım yüreğiniz yetiyorsa alın bir khk lı da neden hayatı perişan adilmiş süreç dahilinde neler yapıyor düşünceleri neler yazın görelim

  • sokak çocuğu
    sokak çocuğu
    19.05.2022 19:04

    diğer arkadaş gibi olan yüzlerci khk lı intihar etti çoğunun çocukları yaşadığı bunalımı atlatamayıp hayata küstü canına kıydı hiç mi vicdanınız yok. kahvede boş insanlarla konuşup yazına taşıyorsun ama bir tane khk lıyla mülakat yapacak ne vicdanınız var ne de cesaretiniz. yazıklar olsun size mert iseniz bir tane khk lı alır neler yaşadığını sorarsınız bunlar bizim insanlarımız kazanmalı değilmiyiz neden dışlıyoruz ötekileştiriyoruz kaç yıl oldu yazık değil mi ?

  • Serbest atış
    Serbest atış
    18.05.2022 12:58

    Muzaffer bey sokakta yürürken selam verme seviyesindeki ilişkimden ve kasıtlı olarak çok eski bir arkadaşımın intikam hissiyle ihbar etmesinden dolayı 4 yıl cezaevinde yattım işimi ve ailemi kaybettim halen işsizim. Şimdi bir siyasi parti diyor ki mağduriyetleri gidereceğiz. Ve siz bu partiyi eleştiriyorsunuz. Bu ülkedeki herkes sizinle aynı fikirde mi olmalı, olmayana terörist deyip karalanması aç bırakılması biraz ayıp olmuyor mu ?