GREVDE OLAN DOKTORLAR 172TL Yİ GÖRÜNCE HEMEN GÖREVDE

  • 12.07.2022 13:39

 

Arif oldular ki, Leb demeden leblebiyi anlar. Hödük ise oldur ki, Sen, bayram haftası dersin, O,mangal tahtası, anlar: Gerisi, sizin izanınıza kalmış beyler, bayanlar!

“Bana göre en büyük alçaklık, karşısındakilerin doğruluğuna ve yiğitliğine güvenerek kötülük yapmaktır.”

Büyük yazar Aziz Nesin Büyük Grev isimli kitabında yukarıdaki mısraları yazmış.

Bayramdan önce Perşembe ve Cuma günü doktorlar grevde idi.

Daha öncede yazdım. Her meslek risklidir. Doktorlara değil her meslek grubuna yapılan saldırıyı kınıyorum.

Çobana bir ayının saldırısını dahi kınıyorum. Hadi o ayı ayılığını yapıyor. Bu şehirlerdeki insanlara ne oldu.

Neyse konumuza dönelim Perşembe ve Cuma günü 9 gün bayram öncesi doktorlar grevde idi.

Bir iş arkadaşımın kızı kulak ağrısı problemi ile hastaneye gidiyor. Doktorlar grevde. Birisi diyorki vezneye 172TL yatır gel seni muayene edelim deniliyor.

172TL yatırılıyor. Tak grev bitiyor.

Bu tam bir suçtur.5-6 hasta koridor boşalınca ücret mukabili muayene ediliyor. Cuma günüde kontrole gel deniliyor.  Cuma günüde ücretsiz kontrol yapılıyor.

Yani para olunca grev deliniyor. Bu suç değil ama bu haksızlık. Ve insafsızlık. Normal muayene olmaya gelene doktorlar grevde fakat 172 TL yatırınca grev de değil doktor beyler görevde..

Ötede yiğit sağlık çalışanları  öbek öbek olmuşlar iş bırakmışlar grev yapıyorlar, davul zurna mı desem, diyemem, sonra hangi ülke olduğu anlaşılır , saz mı desem diyemem, neresi olduğu anlaşılır her neyse işte çalgılar çalınıp halay mı çekiyorlar desem, diyemem neresi olduğu bilinir , horon mu tepiyorlar desem,  diyemem, belli olur , oyun oynuyorlardı.Cuma günü hutbede imam efendi camiye yardım topluyordu.Hatta kurban derileri için Üniversite Hastanesi camisi için  destek bekliyordu. Evet çalgılar çalınıp oyunlar oynanıyordu. hah, oldu işte… …"Nerede mi Düzce Üniversitesi’nde..

Tamam üniversitenin gölgesi altında millete reva gördüğünüz bu durumu camii minareleri altında yapmaya devam ederseniz çarpılırsınız..

Şimdi valilik hemen bayramdan sonra bir soruşturma başlatmalı, Düzce üniversitesi paparayı alıp grevi delen arkadaşlarını dışlamalı.

Yoksa bu millet muayene olmak için diğer şehirlere gitmeye devam edecek.Sizde 172TL için böyle küçük işler peşinde koşmaya devam edeceksiniz.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.