Vatanı imanla sev

  • 21.07.2022 11:23

Çünkü bu vatan, senden öncekiler onu imanla sevdiği için, hâlâ vatandır..."

Yoksa elleri ile tankları durdurabilen bir millet daha icat olmamıştır.

Fakat ben 15 Temmuz’un doğru ve isabetli olarak millete anlatılamadığını düşünüyorum.

Dikkat ettiniz mi esnaf bayrak asmamıştı. Sadece resmi kurumlar bayrak asmıştı. Halkta geniş kitlelerde bu durum bir heyecan yaratmıyor.

Nedeni de özün iyi anlatılamadığını düşünenlerdenim.

Yani bir 15 Temmuz Destan’ı bir kurtuluş mücadelesini herkesin anlatabileceği şekilde anlatmaz iseniz geniş halk kitleleri benimsemekten öte kontrollü veya bilinçli yapılmış diye hafife alırlar.

Fetöcü savcılar Zekeriya öz ve Celal Kara’yı Rize’nin Ardeşen

Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu makam aracıyla Ermenistan a kaçırdığı ortaya çıktı

Zekeriya Öz’ü aracıyla Ermenistan’a kaçıran kaymakam  Ufuk Özen Alibeyoğlu geçen 2021 yıl Şubat ayına kadar görevde imiş…

Size çok ilginç gelmedi mi?

Bir fetöcü şöyle demiş. Bu öyle bir yapılanma ki hapishaneye düşen ayni koğuşta kalan 3 kişi yıllardır bu örgütün  hiyerarşik yapısında görevli bir birleri ile konuşuyorlar. Ama kod adları ile tanıyorlar.

Orada bir araya geldiklerinde tanışıyorlar.

Bu yapı şu an dağılmış görünüyor fakat yine bir fetöcünün deyimi ile okey oynanan masayı kaldırıp yere vursan balyozla kırsan üzerinden tank ile geçsen  dağıtsan masadaki taşların %50 si kayıp olsa masa kurulup bir araya geldiklerinde 10 taş değişimi sonunda okeyle oyun açarlar bunlar demişti. Bu yapılanma ile ilgili çok farklı bir örgütlenmesi olduğunu söylemiş idi.

Şimdi bende 15Temmuz destanının seneyi devriyesinde meselenin akli olarak anlatılamadığını siyasi olarak millete akseden tarafları nedeni ile insanların çoğunun 15 Temmuz sonrasına siyasi baktıklarını ve siyasi bir sermaye değişimi ve bir kamuflaj olarak kullanıldığını düşünmekteyim.

Bu 15Temmuz’daki darbeden daha tehlikeli hatta daha sinsi..

İsmail ağa cemaati ile ilgili yazdığım daha önceki yazımızda çok fazla olaylar olabileceğini söylemiş idim.

Ama vatan dediğimiz bu topraklar bize yurt olarak kalmaya devam edecekse daha çok bedel ödememiz gerekiyor.

Onlar sanıyorlar ki biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki biz sussak tarih susmayacak. Tarih sussa hakikat susmayacak. Sezai Karakoç ne güzel demiş.

Siyasi ve derin komplolar, kasetler, cinayetler 2023 öncesi bize bir şeyler anlatmalı.

Ve vatan deyince yoldan çıkmalı…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.