PKK NİYE İSTİYOR? PIR PIR KEMAL NEREYE KONUYOR?

  • 27.05.2023 12:26

 

PKK terör örgütü, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olmasını neden istiyor?

Bayram değil seyran değil yârim beni neden öptü. Ne söz verdi bilemiyorum. Kandil’e bahar gelecek sözünü çok söylediklerine göre aldıkları sözler var. Verilen sözler var. Kapalı kapılar ardında imzalatılan taahhütler var.

%0,05  oy getiren 4 partiye 40 milletvekili veren %2,25 oyu olan Ümit Özdağ’a 3 bakanlık veren b

herkese kalp işreti yapan Bay Kemal bey bugünlerde Sıkılı yumruk direnişin, kararlılığın, boyun eğmemenin sembolü ve yenilen güreşçi güreşe doymazın sandıkta vücut bulmuş hali yumruk sıkılı masayı yumruklamakta.

Manipülasyon olarak Kılıçtaroğlu’nu destekleyen araştırma şirketleri bile artık  Türkiye Yüzyılı için konum alıyorlar.

Konda'nın paylaştığı 2. tur seçim anketi sonuçlarına göre, kararsızlar dağıtılmamış haliyle, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 47,0, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 42,2, 'kararsız' yüzde 8,2, 'oy kullanmaz' ise yüzde 2,6 olarak yer aldı. Öte yandan anketin kararsızlar dağıtılmış halinde ise Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 52,7, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyu yüzde 47,3 olarak yer aldı.

Öte yandan Konda Araştırma'nın seçimin ilk turu öncesinde paylaştığı anket de gündem yaratmıştı. Bu anket sonuçlarındaysa Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 49,3, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 43,7, Sinan Oğan yüzde 4,8 olarak yer almıştı.

Bunun tam tersi çıkmıştı.

Bizans düşerken “melekler erkek mi dişi mi?” tartışmasıyla günlerini gün eden papazlar gibi; TİP mi Yeşil mi Sol mu PKK mı? tarzı müthiş ideolojik tartışmalarla İyi Parti ve Zafer Partisi birleşe birleşe azaldıklarını göremeyenler bu Pır Pır Kemal ne yapıyor diye merak ediyor.

Niye Pır Pır.. Pırpır Düzce’mizin şirin bir köyü. PIRPIR Köyü cumhurbaşkanı seçim sonuçları Tayyip Erdoğan 881 Kemal Kılıçdaroğlu 129 oy aldı.

Kazanmak için dağdan, ovaya, metropolden tanrı dağına uçan her çiçekten bal alarak yaşayacağını düşünen üç gün ömrü kalan kelebek gibi oradan oraya uçan pır pır  Kemal bey her şeye rağmen kanadı kırık uçmaya devam ediyor.

Kazanmak için yumruğunu sıkan , sizi kalbime gömdüm diyerek 11 milyon depremzedeye evlerinizi bedava yapacağım demesine rağmen seçmenlerinin beddua ettiği, CHP li büyükşehir belediyelerinin sokağa attığı vatandaşlar vah vah Kemal beye çok üzülüyor. Çünkü ikinci turda belirleyici bu seçmen olacak. Ve göreceksiniz deprem bölgesinde depremzede halk Kemal Kılıçdaroğlu’nu resmen sandığa gömecekler. Herkes de vah vah diyecek. Kandil’in desteğini sindirip Ümit Özdağ’ı da şimdilik mideye atanlar ki İyi Parti ki sonradan tekrar mideden atma moduna geçecekler ki bunlarda vah vah diyecekler ve kaybedecekler.

Bir de PKK’nın sevdiği Pat Pat Kemal var. Ne olursa olsun İster Ümit Özdağ iç işleri bakanı olsun. İç savaş çıkar diyenlerle aynı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermek zorunda olan eli kanlı pat pat eli silahlı terör örgütü açık açık destek verdikçe oy oranları pat pat aşağıya düşeceğini görmedikçe beraber kaybetmeye mahkum olacaklar. Sessiz ve derinden giderek PKK ile dansa devam etse de, bu seçimin en mağlubu olacağını içten içe bilenler patır patır dökülecekler. Kandil’e bahar gelecek diye sandıklara gidip pat pat diye destek verenlere üzücü bir haberim var. Bahar geçti. Yaz kavuracak…Erikler çiçek açtı. Ve Silivri ve kandilde kışın çok soğuk olacak..

“Devrimci Durumu ya da “İşçi Sınıfının Partisi’ni hayal ederek kendisini Biden’ın kurşun askeri konumuna sokanlar, bir yemin ettim ki dönsün bu devrancılar dönememciler vah vah diyecek.

Erdoğan nefretini pusulası olarak seçtiği, İstanbul’un çapsız Pinokyo’sundan  balıkçıda Guaido çıkarmaya çalışıldığını bile anlayamadığı için; Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmeye çalışan yerli yabancı her türlü girişime koşulsuz koştuğundan, yorulanlar 2024  belediye başkanlık seçimlerin de de vah vah diyecekler.

Kazanmak için yan masadan hala ikram bekleyenler 28 Mayıs sonrası, her meyhanenin en arkasında ya kendi balkonunun sessizliğinde kadehleri tokuşturup ‘’baysın bu dünya’’cı  takılacak olanlar vah vah diyecek..

29 Mayıs sabahı Kemal Kılıçdaroğlu herkese nasip olmayan bir yenilgi ile Ekmelettin İhsanoğlu ve Muharrem İnce ‘yi bir kez yenen Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu’nu çift dikiş yenerek bay bay Kemal olarak siyaset arenasının dışına itecektir.

Bay Kemal geliyorum dedi gelemedi.

Pır pır Kemal soldan, sağa, ortadan dağa konarken geliyorum dedi Çankaya’ya konamadı.

Vah vah Kemal seçim akşamı aramızda kalsın başkanım kazanıyoruz ile sabaha çıkamadı.

Pat pat Kemal PKK’nin desteği ile sandıkları patlatamadı.

Bay bay Kemal’i Amerika’nın ve Fetö’nün  desteği bile kurtaramadı.

Rüyalar başka bahara kaldı.

Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır

Külümüzden yükselen duman bizden yanadır

Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır

Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır

Kapıları açacak coşkun bin niyaz kaldı .

Ufka bir bak yiğidim, inkılâba az kaldı.

 

 

 

 

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.