Fahri Çakır’ı gören var mı?

DüzceSonHaber

Fahri Çakır’ı gören var mı?
1.05.2020 - 10:04

Düzce’de milletvekili olarak bilinen ancak milletvekili adına hiçbir faaliyeti olmayan TSO eski Başkanı Fahri Çakır koronavirüs salgınını da bahane ederek kayıplara karıştı.

Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti genel merkezinin kararıyla 1. Sıra milletvekili olarak seçilmeyi garantileyen ve seçim çalışmaları dahi seçildiği günden bugüne kadar hiçbir varlık göstermeyen TSO eski Başkanı Fahri Çakır özellikle koronavirüs süresi içerisinde de gözlerden kayboldu.

Evinde ki altın varaklı koltuklar üzerinden yaptığı evde kal çağrısı dışında görünmeyen Çakır’a tepkilere gün geçtikçe yükselmeye ve bu durum AK Parti’ye Düzce’de zarar vermeye başladı. Kurulduğu günlerden itibaren yapılan seçimlerde Düzce’de AK Parti’ye olan desteğini göstererek Türkiye rekorları kırdı. Ancak son dönemde Çakır ve benzeri halktan uzak zihniyetler nedeniyle AK Parti rekor yerine milletvekili ve belediye başkanlığı kayıpları yaşamaya başladı.

65 yaş üstünün dışarı çıkmasının yasak olduğu koronavirüs döneminde TBMM kayıtlarına göre 1958 doğumlu olan Çakır’ın dışarı çıkmasında da bir problem görünmemesine rağmen neden ortalıkta görünmediği merak edilmeye başladı.

Düzce 1 milletvekili eksik

Diğer yandan MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ile AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir koronavirüs salgını döneminde yaptıkları bazı hareketlerle Düzcelilerin yanında olduklarını belli ediyorken Düzce 2 milletvekili ile mecliste temsil ediliyor.