AKP yönetimindeki köstebek ve ihanet tuzakları

  • 6.11.2021 12:35

AKP yönetimi toplanıp haftalık toplantılar yapılıyor. Daha toplantı bitmeden herkes içeride iken içeride konuşulanlar maalesef piyasada konuşuluyor. Hatta toplantı ortasında yönetimdeki birisine mesaj atılıyor.

İçerideki köstebek o konuda başkan dahi bir şey yapamıyormuş diyor. Bir mevzu konuşuluyor. Başkan olumsuz yanıt veriyor veya konu çözümlenemiyor. Başka bir yönetimdeki kişiyi daha içeriden toplantı salonundan çıkmadan başka biri mesaj atıyor. Aynı konu hakkında yardım istiyor.

Oda aynı yanıtı veriyor.

Tam da güzel bir çim diktiğinde tabloya benzeyen ortamını bozan çim tepeciklerinin farkına varıyorsun. Köstebeklerin toprağı havalandırıp zararlı böceklerin larvalarını yemeleri iyi bir şey olsa da; köstebekler tepeciklerin etrafındaki çimenlere de zarar verirler.

Bill Murray’in Büyük Şamata filminde köstebeklere yaptıklarını uygulamaya gerek yoktur. Bahçeni havaya uçurmadan önce deneyebileceğin pek çok seçenek vardır.

Araziye hint yağı çalısı ekilmelidir. kokusuyla köstebekleri kovalar.Yani telefonlar girerken masaya bırakılmalı. Veya köstebeğin açtığı çukurlara ağzı toprağa gelecek şekilde gazoz / maden suyu şişesi sokulur, yeraltındaki hareketlerin oluşturacağı ses ve uğultu ile köstebekler kaçacaktır. Toplantılar 2-3 kişilik gruplar halinde yapılıp bu toplantıda olan konuların dışında kişiler tek tek yemlenip bakalım bu köstebek kim bulunmalıdır.

Yoksa basına açık toplantı yapın daha iyi.

Ayrıca Belediye başkanı AKP'nin meclis üstünlüğü olmasına rağmen il genel meclisinden bir karar çıkarmak için 2 defa oylamaya 4-5 kişi oylamaya hayır deyip Belediye Başkanı’nı ofsayta düşürmesi veya verilen kararların sorgulanması nasıl bir yönetimi ortaya çıkarır.

Yada bu arkadaşlar başka bir siyasi partiye üye oldular da veya bir konuda memur oldular da  yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile bürokratlara, “Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi (18 Ekim) itibariyle durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi eteğinizi çekin” diyerek seslendi diye korkmaya mı başladılar.Kanun dışı bir durumda yok.

Kamu yararına bir tahsis konusunda kurum başkanından dolayı belediye başkanı ve il başkanının sözü çiğneniyor.

Partide bir karar alınıyor bu il genel meclisine geldiğinde AKP'i meclis üyelerinin hayır demesi ile reddediliyor. Partide il başkanının sözünün üstüne söz söyleyecekler partide konuşsun.

Parti yönetim ve meclis üyeleri ile belediye başkanı ters düşerse iki başlılık olur.

Buda bu şehre zarar verir.

Benden söylemesi..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.