Düzcelilerle inatlaşmanın bir manası yok ! Siz tepkileri yanlış anlıyorsunuz

  • 8.11.2021 09:41
  • (1)

Son 1 haftadır Düzce'nin gündemi Olimpiyat Kavşağı...

Bir gece ansızın konulan tabelayla adeta ortalık yangın yerine döndü. Yılların Olimpiyat Kavşağı'na, Sancaklı ailesinin isminin konulmaya çalışması doğal olarak hayatını Düzce'de geçiren hatta Düzce'ye gelip giden 81 vilayette ki her vatandaşın tepkisine neden oldu.

Daha sonra anlaşıldı ki Sancaklı Kavşağı ismi verilirken vatandaşa sorulmadığı gibi halkın seçtiği meclis üyelerine de konu sorulmadan, oylama yapılmadan tabela konulmuş. Hemde ne için? iddiaya göre 100 bin liralık masraf için. Yani 100 bin lira için koca Olimpiyat Kavşağı, Sancaklı Kavşağı yapılmaya çalışılıyor.

Düzce Belediye Başkanı sayın Faruk Özlü, göreve gelirken biz şeffaf ve hesap verebilir belediye olacağız derken hangi konuda şeffaf ve hesap verebilir olacağını da söylese bizler ona göre beklenti içinde olurduk.

Nitekim şeffaf olacağız diyen sayın Özlü sadece kavşağın isminin değiştirilmesini protesto etmek için oraya giden Düzcelileri gereksiz kişiler basını ise basın ahlakından uzak ahlaksızlar olarak nitelendirdi. Hatta yanına aldığı bir iki akıl yoksunuyla kamuoyunun karşısına basını koyarak hedef göstermeye çalıştı.

Yetmedi etnik köken kavgası çıkarılmaya çalışıldı. Çerkes, Türk kavgasına sürüklenmek için mesajlar atıldı, birileri tehdit edildi. 

Bunan sonrasını anlayasanız diye büyük harfle ve kalın puntolarla yazacağım.

SANCAKLI AİLESİ DÜZCE İÇİN DEĞERLİ BİR AİLE OLABİLİR. SİZİN İÇİNDE DEĞERLİ BİR AİLE OLABİLİR. BİR ÇOK YATIRIMINIZA MADDİ MANEVİ DESTEK VERMİŞ VE SİZ KENDİNİZİ BU AİLEYE BORÇLU HİSSEDİYOR OLABİLİRSİNİZ. 

DÜZCE'DE KİMSE SANCAKLI AİLESİNE BİR SOKAK YADA KAVŞAK İSMİ VERİLMESİN DEMİYOR. BÜTÜN DÜZCELİLERİN DEDİĞİ DAYATMA USULÜ İLE YILLARDIR OLİMPİYAT KAVŞAĞI OLARAK BİLİNEN KAVŞAĞIN OLİMPİYAT KAVŞAĞI OLARAK KALMASIDIR. 

SANCAKLI AİLESİNE İSE HEMEN OLİMPİYAT KAVŞAĞI İLE ÖĞRETMEN LİSESİ ARASINDA YENİ AÇILAN BULVARA İSMİ VERİLEREK TEŞEKKÜR EDİLEBİLİR. BU YOLUN SONUNDA YENİ YAPILAN KAVŞAĞA SANCAKLI İSMİ VERİLEBİLİR. 

KARAHACIMUSA MAHALLESİ İLE HAL MEVKİSİNE DOĞRU AÇILAN DEV BULVARA SANCAKLI BULVARI DENEBİLİR. ALTERNATİF ÇOK. İNAT ETMEYE GEREK YOK. 

DÜZCELİLERİ SANCAKLI AİLESİYLE, SANCAKLI AİLESİNİ İSE DÜZCELİLERLE KARŞI KARŞIYA GETİRMEYE GEREK YOK. 

TEKRAR ETMEK GEREKİRSE DÜZCE'YE YATIRIM YAPAN BIRAKIN BİR ÇİVİ ÇAKAN HER İSMİN BAŞIMIZ ÜSTÜNDE YERİ VAR. KİMSE SANCAKLI AİLESİNİN İSMİ YOK SAYILSIN DEMİYOR. 

AKILLI BAŞLI İŞLER YAPIN DİYORLAR....

KALIN SAĞLICAKLA.....


 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Saskin
    Saskin
    8.11.2021 23:54

    Bende diyomki gonul asukla erdem yilmaz neden bu adami ayakta karsiliyo habire ovuyo mehersem adam kiyak yapmis beltura ve gonul erdem ikilisine