Bu yazım Düzcespor’a 1 kuruş desteği olmayanlara  

  • 10.03.2022 13:11

Düzcespor!!!

Yönetimi, taraftarıyla bu sezon başarı üstüne başarı kazanıyor. Çok fazla spordan anlayan bir kişi olmadığımı yazımın başında vurgulamak isterim. Teknik bir yazı yazmak bir çok sporla ilgilenen üstat varken benim haddim değil. Ben habercilik tarafından bakabilirim.

Gökhan Kapoğlu başkanlığında ki Düzcespor yönetimi bu gelinen noktaya kadar çok fazla fedakarlık yaptı. Ceplerinden binlerce lira, ailelerinden günlerce fedakarlık ettiler. Aynı şekilde taraftarlarda Düzce’de olsun, başka vilayette olsun maçlara katılarak takımı yalnız bırakmadılar.

Ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde de yönetimin fedakarlığı bir çok spor kulübü tarafından takdirle karşılandı. Çünkü başka kulüpler, belediyeler, il özel idareleri, STK’lar, siyasi partileri tarafından destekleniyorken, Düzce’de yöneticiler tenezzül edip maçlara dahi gitmediler.

Ekonomik olarak destek olunmasa da manevi olarak bile destek olmadılar. Siyasi olarak Ankara’da çok yüksek mevki ve makamlarda isimler olmasına rağmen, zaman zaman Düzcespor maçlarında yapılan haksızlıklara karşın bir savunucu pozisyona geçmediler.

Ancak Düzcespor rakiplerinin karşısında üst üste galibiyet almaya başlayınca birden ortalık hareketlenmeye başladı. 3 maç daha galibiyet alınırsa Düzcespor şampiyonluğu garantileyecek ve bir üst lige çıkarak, Düzcelilerin yıllardır özlediği pozisyona gelecek.

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu göreve geldiği günden bugüne kadar Düzce Belediyesi’nden Düzcespor’a 1 kuruş destek olmadığı biliyorum. Zaman zaman yapılan küçük atraksiyonlarla sanki Düzcespor’un yanındayız mesajı vererek sadece algı yapıyorlar.

Düzcespor şampiyonluğa koşarken trafik lambalarına o sene bu sene yazarak sanki Düzcespor’u sırtlanmış gibi görünerek Düzcelilere şirin görünmek adına ellerinden geleni yapıyorlar.

Şimdi şampiyonluğa kısa bir süre kala milletvekilleri, kamu yöneticileri ve diğerlerine bir çağrım olacak.

Düzcespor şampiyon oluyor. En güzel kıyafetlerinizi giyin, Düzcespor atkılarınızı hazırlayın. Şampiyonluk fotoğrafında ki yerinizi iyi ayarlayın. En arkada sakın kalmayın.

Fotoğrafta görünmek için kafanızı uzatmaya çalışmayın çünkü çok garip görünüyor ve komik oluyor.

Hiç utanmaya, sıkılmaya gerek yok. Bir maça dahi gelmeyip, şampiyonluk fotoğrafında yer alarak Düzcespor’u siz şampiyon yapmış gibi havanızı atın.

Ama fotoğrafa girmeye çalışırken sakın havanızı almayın.

Düzceliler, Düzcespor taraftarları ne olduğunu çok iyi biliyor.

Belki nezaketten sizi o fotoğrafa alırlar ama gönüllere giremedikten sonra hiçbir anlamı yok.

Şahsen ben başkan olsam, bir gram destek gelmese ve şampiyonlukta en ön plana çıkmaya çalışan olsa ben o fotoğrafa almam, fotoğraf çekilmesine izin vermem. Kimseden habersiz bir yerde fotoğrafımı çektirir ve servis ederim.

Asıl başroller dururken, figüranları uzak tutarım.

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.