Başkan olsaydı CAYAR MIYDI?

  • 31.08.2022 01:00

DüzceSonHaber

 

Eski ekonomi bakanlarından Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin Düzce’de il başkanı olan Murat Caymaz’a ‘Acaba AK Parti’den belediye başkanı seçilseydi, CAYAR MIYDI?’ Diye sormak istiyorum.

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından Düzce Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı yapılan Murat Caymaz, bugüne kadar görev yapan belediye başkan yardımcıları içerisinde en başarısız yardımcılardan birisi olarak tanındı.

Buna rağmen kendisine çok güvenen Caymaz, AK Parti’ye koşarak gitti ve 2018 yılında ilk aday adayı olarak başvuru yaptı. Şimdilerde eleştirdiği partiye ilk aday olduğu için hakkında haberler çıktı.

Düşünsenize şimdilerde eleştirdiğiniz partiye nefes almadan koşup ilk aday olmanın sevincini yaşıyorsunuz.

Dedik ya kendisine güvenci tam Caymaz’ın, aday gösterileceğine kesin gözüyle bakıyor. Seçim bütçesini hazırlamış, afişleri basılmayı bekliyor. Seçim çalışmaları için ekibi bile hazır.

Tam tatlı yemeğinden birkaç kaşık almıştı ki Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü seçildi. AK Parti Caymaz’la seçim kazanamayacağının farkında tabi. Hezimet yaşamak istemeyen AK Parti, partiye koşarak giden ve kendisine güvenerek ilk aday olma heyecanını yaşayan Caymaz’ın yediği yemeği kursağında bıraktı.

Sonrasında bildiğiniz gibi bir daha partisinin önünden geçmeyen, seçim çalışmaları sırasında kayıplara karışan Caymaz, koltuğu kapamadığı için ilk başvuru yaptığı partisine küstü. Kabuğuna çekildi ve hazmetmek için bir süre bekledi.

Baktı AK Parti’den kendisine  koltuk yok, ışık yok. Murat bu kez  CAYDI…

Caymaz denilen Murat Cayarak, ‘Bir koltuk kapar mıyım?’ düşüncesi ile Ali Babacan’ın genel başkanı olduğu partiye geçti.

Strateji adına bastırdıkları kitabın ilk baskısında tarım stratejileri bölümüne fındığı almayan Caymaz’ın partisi başladı fındık hakkında açıklamalar yapmaya, kitapta yok yani, stratejileri arasında yer almıyor. Ama bunlar bol keseden fındık açıklaması yapıyorlar.

Hatta partisinin kurucular kurulunda yer alan yine AK Parti’nin eski milletvekillerinden Metin Karşıkoğlu’nun Çilimli Noteri olduğunu dahi bilmeyen ve başkalarından öğrenen Caymaz’ın şuanda ki partisi içerisinde de ne kadar önemsendiğine varın siz karar verin.

Neyse, bari buradan Caymaz denilen Murat Caymaz beye soralım.

Faruk Özlü gerçeği olmasaydı AK Parti risk alıp sizi aday gösterse ve siz seçilseydiniz AK Parti’den cayar mıydınız?

Düzce Belediye Başkanı görevinde olsanız ve yine Ali Babacan partiyi kursaydı AK Parti’den istifa edip Babacan’ın partisine geçer miydiniz?

Sizi tanıdığım gün kesin Caymaz derdim de şimdilerde Caymaz diyemiyorum..

Kalın sağlıcakla…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.