Tezcan dedi dersiniz bu il başkanıyla seçimler hezimete dönüşür

  • 17.11.2022 22:11

 

2023 yılında yapılacak seçimlere yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Milletvekilliği seçimleri bu dönemde hem iktidar partisi hem muhalefet partileri için çok önemli.

Bir yandan Cumhur ittifakı yer alırken bir yanda ise Millet ittifakı seçimleri kazanmak için çeşitli senaryolar üzerinde duruyorlar. Tabi herkesin bir seçim planı var. Zamanı gelince bu devreye girecektir. Her ne olursa olsun memleketimiz, devletimiz için hayırlısı olsun.

Gelelim biz Düzce’ye.

Burada ana muhalefet partisi CHP’nin bir il başkanı var ki evlere şenlik. Sondan diyeceğimi baştan diyeyim ‘Bu il başkanıyla seçime giden CHP, Düzce’de hezimete uğrar. Yani büyük yenilgi alır, hayal kırıklığına uğrar’

Bu il başkanı görev başındayken Düzce’ye bir ithal milletvekili adayı gönderirler, bu il başkanının sesi çıkmaz CHP hezimete uğrar.

Bu il başkanı genel siyaset konusunda promter çalıştığı süre içerisinde oldukça iyi. Okuyarak, anlatmayı seviyor. Ama promter bozulunca siyaset, miyaset hak getire. Kal geliyor kendisine.

Promterde siyaset konusunda iyi olan bu il başkanı yerel konularda ise nedense sus, pus davranıyor. Hani görmedim, duymadım, konuşmuyorum mantığı var kendisinde.

Düzce Belediyesi işten 14 kişiyi çıkarıyor ama bu il başkanının sesi çıkmıyor.

Düzce Belediyesi İş Bankasının yanında koca çukur açtı 1 seneyi geçti herkes durumdan şikayetçi ama bu il başkanının sesi çıkmıyor.

Düzce Belediyesi stat taşıyor millet muhalefetten bir ses bekliyor ama bu il başkanının sesi çıkmıyor.

Düzce’de ekmeğe zam yapılıyor bu il başkanının sesi çıkmıyor.

Düzce’de halk ekmeğe insanlar ulaşamıyor bu il başkanının sesi çıkmıyor.

Düzce’de otobüs seferleri sıkıntılı bu il başkanının sesi çıkmıyor.

Bu memlekette memleketin hafızası silinmeye çalışıyor bu il başkanının sesi çıkmıyor.

Bu il başkanı Faruk Özlü adını duyduğu zaman akan sular duruyor.

Sanırsın AK Parti il başkanı kendisi. Yeminle söylüyorum AK Parti İl Başkanı bu il başkanının yaptığı açıklamaları yapamıyor.

Sebebini tabi bilmiyoruz. Okul arkadaşı olabilirler, yakın aile dostu olabilir kırmak istemiyor olabilir. Bina yapıyor olabilir, dokunmasınlar diye yapıyor olabilir. Bir çok sebep olabilir. O sebepleri yaradan bilir.

Benim bildiğim ise bu il başkanıyla bu seçimlerde CHP hezimete uğrar. Partinin diğer organlarında, il yönetiminde gayet masumca siyaset yapan ve emek harcayan kişilerin emeğine yazık olacak.

Egolar, siyasetin önüne geçmiş durumda.

Seçimlere yakın neler olacağını göreceğiz. Az, çok tahmin edilmeye başlayacak. Hayır bu il başkanı yüzünden ittifak ortakları diğer partilere de yazık olacak. Birlikte hareket etme yeteneği de yok. Ortak paydada buluşamıyor.

Bir Google denilen arama motoruna bakın bu il başkanı kimi ne kadar eleştirmiş, kimi ne kadar eleştirmemiş. Eleştiriler ne derecede samimi ve sert bir dille yapılmış.

Promterden yaptığı genel siyaseti zaten sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sayın Mahmut Tanal yapıyor. Önemli olan yerelde taşları yerinden oynatmak. Bu il başkanı taşlar yerinden oynamasın diye ağırlığını kullanıyor.

Dedim ya hayırlısı. CHP’de olan gerçekten seçimleri kazanacağını düşünüp gecesini gündüzüne katanlara olacak. İnşallah emekleri boşa çıkmaz.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.