Aktaş’tan başsağlığı mesajı

DüzceSonHaber

Aktaş’tan başsağlığı mesajı
20.08.2022 - 15:18
Kaynak: Haber Merkezi

 

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, Gaziantep’te yaşanan trafik kazası sonrası başsağlığı mesajı yayınlayarak kazada hayatını kaybeden gazeteci, itfaiye ve sağlık çalışanlarını andı.

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, Gaziantep’te yaşanan kazanın tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu belirterek “Gaziantep’te meydana gelen elim trafik kazasından dolayı büyük üzüntü duydum. Yaşamını yitiren itfaiye ve sağlık personellerimize, basın mensuplarımıza ve yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Özellikle kazada hayatını kaybeden gazeteci, itfaiyeci ve sağlık çalışanlarıyla ilgili de açıklama yapan Aktaş “Tabi kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızda hepimizin yüreğinde derin yaralar açtı. Ancak gazeteci, sağlık ve itfaiye personeli arkadaşlarımızın bu anlamda sağlık, kurtarma ve kamuoyunu bilgilendirme anlamında ne zor şartlarda her an ölümle karşı karşıya işlerini yaptığını bir kez daha görmüş olduk. Belki yanımızdan geçen bir ambulans veya itfaiye aracı yada habere yetişmeye çalışan bir gazetecinin kamuya yönelik görevlerinin karşılığı hiçbir şekilde ödenemez. Ülkemiz için her meslek dalı olduğu gibi özellikle bu 3 kurumunda önemi çok fazladır. Bu çerçevede ben tekrardan İhlas Haber Ajansı muhabiri gazetecilere, sağlık ve itfaiye çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.


Editör: D. Son Haber