Algün İnşaat’tan örnek çalışma

DüzceSonHaber

Algün İnşaat’tan örnek çalışma
6.04.2020 - 15:21

Düzce’nin ve Türkiye’nin tanınan firmalarından olan Algün İnşaat sahibi Cihat Algün koronavirüs süreci içerisinde ekonomik çarkların dönmesi için çaba harcarken bir yandan da hem çalışanlarının hem müşterilerinin sağlıklarını korumak için Algün Plaza girişine dezenfektan tüneli yaptı.

Koronavirüs nedeniyle birçok firma ekonomik olarak zorluk çekip işçi çıkarmaya başlarken Algün İnşaat Sahibi Cihat Algün olumsuzlukların aksine çalışmalarına hız verdi. Algün bir yandan da çalışan ve müşterilerini virüs tehlikesine karşı korumak için Algün Plaza girişine dezenfektan tüneli yaptırdı.

Cihat Algün yaptığı açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımızın küresel salgın korona virüs ( Kovid-19 ) karşısında, ekonomiye etkilerini azaltmak için alınan tedbirleri açıkladı ve biz Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını şöyle yorumluyoruz; “Biz devlet olarak vatandaşlarımız yanınızdayız. Ekonominin çarkları dönmeye devam etsin, vatandaşımızın sağlığını koruyalım ama ekonomik istikrarı da kaybetmeyelim.” İşte bu sebeple işlerimize devam ederken korona virüs ( covid-19 ) tehlikesinin etkilerini azaltmak ve korunmak için Algün Plaza girişimize çalışanlarımız, müşterilerimiz, iş ortaklarımıza ve tüm Düzce halkımızın sağlığı düşünerek, 4 metre uzunluğunda 2,5 metre yüksekliğinde özel bir Dezenfeksiyon Tüneli yaptırdık. Sosyal mesafeyi koruyarak tünelin içinden geçerken elbiselerinin üzerinde var ise zararlı maddeleri dezenfekte etmekte yardımcı olmaktadır. Sosyal izolasyon ve hijyene dikkat etmeliyiz” dedi.

Tünelin içindeki dezenfektan malzemesinin insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi olmadığını söyleyen Cihat Algün içinden geçtiğimiz bu zorlu günleri dayanışma içinde hep birlikte aşacaklarını, tedbirlerin en büyüğünün evde kalmak olduğunu sözlerinde vurguladı.