Milli Eğitim Müdüründen özel öğrenciye doğum günü sürprizi

DüzceSonHaber

23.04.2020 - 14:12

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okul Müdürü Dilek Kar, okulda eğitim gören zihinsel engelli öğrenci Rukiye Nur Kıyğıl için sürpriz doğum günü düzenlediler.

Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören zihinsel engeli Rukiye Nur Kıyğıl’ın 23 Nisan’da doğum günü olduğunu öğrenen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Okul Müdürü Dilek Kar 10 yaşına giren öğrencileri için evinin önünde tüm salgın tedbirlerine dikkat ederek sürpriz doğum günü partisi düzenlediler. Özel öğrenci Rukiye Nur Kıyğıl için hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından hediyeler İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Aynı zamanda 100. Yılını kutluyoruz. Biz salgın dönemi yaşıyoruz. Ancak çocuklar 23 Nisan bayramını unutmasınlar, coşkulu bir şekilde yaşasınlar diye İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapıyoruz. Öğretmenlerimiz yüzlerce video çekti. Evlerde çekilen bu videoları sosyal medya hesaplarımızda yayınladık. Bugün bir etkinlik daha yaptık. Rukiye’nin bugün doğum günüydü. Çok güzel bir günde doğmuş. Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerimizden. Biz Rukiyemize bir sürpriz yapalım dedik. Onun doğum gününü güzel bir şekilde kutlayalım istedik. Onu mutlu edelim dedik ve organizasyon yaptık. Rukiye’ye mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Dilek Kar ise salgının coşkuya engel olmadığını ifade ederek “Bugün 23 Nisan’ı coşkuyla kutlamak zorundayız. Çünkü bugün 100. Yıl ve gerçekten çok güzel bir an ve biz öğrencimiz Rukiye’nin doğum günü olduğunu bugün biliyorduk. Okulda kutlayacaktık salgın olmasaydı. Ama şartlar hiçbir zaman insanları engellememelidir. Her koşulda mutlaka bir ışık vardır. Rukiyemizi mutlu edelim diye geldik. Hem Rukiyemizin doğum günün hemde 23 Nisan’ı coşkuyla kutlamak istedik” dedi.

Doğum günü sürprizi yapılan Rukiye Nur Kıyğıl ise “Mutluyum. Çok teşekkür ederim. Öğretmenlerimizi ve arkadaşlarımı çok özledim” dedi.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz