Muammer Kızılırmak Düzce’yi belgesel tadında anlatacak

DüzceSonHaber

2.06.2021 - 10:43

Düzce’nin tarihinden, kültürel değerlerine, yemeklerinden, turizm destinasyonlarına kadar, birçok önemli konuya ışık tutacak belgeselin fragmanı yayınlandı.

Düzce son yıllarda tanıtım atağına geçti. Bu kapsamda, yapımcılığını ve yönetmenliğini Muammer Kızılırmak’ın üslendiği,  “Bu Şehrin Hikayesi” belgeseli için start verildi.

Merakla beklenen belgeselin fragmanı ise sosyal medya hesaplarında yayımlandı.

Fragmanın yayınlanmasının ardından birçok Düzceli, belgeseli beğendiğini belirterek ,olumlu görüşlerini belirtirken, belgeselin fragmanı bile binlerce beğeni aldı.

Belgeselin yapımcısı Muammer Kızılırmak, hazırlanan yapım ile ilgili olarak tarihi binlerce yıl ötesine dayanan, birçok kültüre ev sahipliği yapan ve Dünya’da birçok kültürü kardeşçe bünyesinde barındıran bir şehir olan Düzce’yi tanıtmak için bir belgesel yapmaya karar verdik.

Bu kapsamda hazırladığımız belgeselin gelecek yüzyıllara ışık tutmasını ve kaynak eser olmasını istiyorum.

 Bu yapımda desteklerinden dolayı  Vali Cevdet Atay’a, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar’a, Ticaret Odası Başkanı Tuncay Şahin’e ve yönetimine, MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan, yönetim ve üyelerine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve diğer siyasi parti il başkanlarına, bütün Düzce halkına ve Düzce sevdalılarına teşekkür ederim.” dedi.

Fragman linki: https://www.youtube.com/watch?v=7JjDQjLZn6Q

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz